Arbeta Online

Havet med text

Är du mycket inne på sociala media och är aktiv genom att lägga upp innehåll och kommentera och visa uppskattning på andras inlägg?

Då är steget inte långt till att kunna börja tjäna pengar på din sociala media-närvaro.

Denna sida handlar om ett “fordon” du kan sätta dig i för att nå de mål och drömmar du har. “GPS”:en är redan på plats. Samtidigt som du bygger upp
en framtid genom att arbeta med en social business modell har du möjlighet
att göra skillnad under tiden.

Vi jobbar enligt principen “learn by doing”. Man börjar jobba direkt men går fortlöpande på utbildning. Man får stöd av sina sponsorer/mentorer som har rutin och kunskap om hur man arbetar.

Pengar, tid och energi, det är tre ord som bl.a. Charlie Söderberg jobbar med i sin verksamhet Balansekonomi.

Du har säkert hört denna fråga förut:

”Är du villig att de kommande fem åren göra det som 95% aldrig kommer att göra för att om 5 år ha det 95% aldrig kommer att ha?”

För det första gäller det ju att identifiera varför du skulle kunna tänka dig att lägga tid vid sidan om din ordinarie försörjning för att uppnå någon av dina drömmar eller kanske bara få in en extra inkomst.

Att bygga upp en extra inkomst för att du, enligt dina värderingar, ska kunna få ett rikare liv kan vara ett alternativ. Hur man definierar ett rikare liv är en väldigt subjektiv bedömning. För mig är ett rikare liv att ha möjlighet att göra bättre val i större utsträckning, framför allt vad det gäller min tid. Att bara ställa sig frågan om man vill ha det likadant om fem år som man har det i dagsläget, får en också att tänka till.

Du kan ta reda på vad denna affärsmöjlighet skulle kunna betyda för dig genom att fylla i ditt namn och din email-adress i nedan kontaktformulär så sänder jag dig information.


We respect your email privacy