Om Mig

Elsa porträtt

Ingen speciellt vanlig livsstil

Mitt liv handlar mycket om ishockey eftersom min man har jobbat med ishockey på heltid sedan vi gifte oss. Vår yngste son är dessutom en professionell ishockeyspelare här i Sverige i 
den högsta ligan, SHL. Så vad kan det innebära att leva i en familj som är präglad av så mycket ishockey?

Jo, vi talar vi mycket om kost, fysisk träning, mental träning, mindset, attityd och ledarskap. Jag vet verkligen vad det innebär att leva i en sport-familj.

Vi har försökt att stötta våra barn i deras intressen så att de i möjligaste mån getts möjligheten att förverkliga sina drömmar.

Jag har själv spelat basket i min ungdom i div 1 och kvalat till Elitserien med ett av lagen jag spelat med.

Jag älskar min stora familj och jag är intresserad av god hälsosam mat, personlig utveckling, träna, läsa böcker, resa, dansa, sjunga, vår natur, träffa människor, alla typer av sporter, inredning och musik. Jag kan spela klarinett och gitarr, men jag skulle behöva öva oftare.

Bakgrund

Jag är utbildad undersköterska men valde efter kort tid att utbilda till systemutvecklare som gav bättre lön och bättre arbetstider.

Jag har arbetat inom IT-branschen i över tjugofem år.

År 2011 sa jag upp mig från min IT-anställning. Jag hade tänkt att söka ett nytt spännande arbete men min man fick då ett uppdrag utomlands. Detta ledde till att jag fick tid att reflektera över vad jag verkligen ville göra då alla våra barn hade blivit vuxna. Jag kom fram till att jag ville jobba lite annorlunda och med något inom hälsa som varit min passion i många år. Plötsligt blev jag inbjuden till att lyssna på en presentation om ett sätt att arbeta, där jag kunde satsa på att bli entreprenör inom just hälsa och livsstil, som ligger mig varmt om hjärtat.

Efter att ha granskat min samarbetspartner noga valde jag att börja min entreprenörsresa där jag får entreprenörsutbildning under resans gång. Jag har sedan dess också utbildat mig till livsstils-rådgivare, kostrådgivare och hälsoinspiratör som går väl i linje med mitt startade företag inom hälsa, anti-aging och life science.

Familjen

Jag har tre barn, två söner och en dotter. Jag har i dagsläget fyra barnbarn, L född 2009, J född 2013 och två tvillingflickor födda 2019. Min man har sju barnbarn fördelade på hans två barn som är äldre än våra gemensamma.

Mål och Drömmar

Målet och drivkraften för mig är att ha kunna styra min tid, utvecklas personligen och ha möjlighet att hjälpa andra människor att uppnå sina mål och drömmar. Jag älskar att inspirera människor till att ta nya beslut och påbörja nya inriktningar och vanor men framför allt så tycker jag om att få människor att le.

Det är därför jag är här. Jag är här för att inspirera dig att leva hälsosammare och också lära dig hur du kan designa din egen personliga livsstil. För att göra detta måste du arbeta på ditt “mindset”. Att hjälpa människor nå sina mål ger en sådan glädje.

Jag hoppas att jag kan inspirera dig att göra några förändringar för att förbättra ditt liv. Det kan vara att skapa bättre vanor, äta bättre mat, börja träna eller helt enkelt att träna smartare.

För din hälsa och livsstil!

Elsa Brithén