Om

Babs Collage

 

Mitt namn är Elsa Brithén och jag bor i Skåne. Mitt liv handlar mycket om ishockey eftersom min man har jobbat med ishockey på heltid sedan vi gifte oss och vår yngste son är en professionell ishockeyspelare här i Sverige i 
den högsta ligan, SHL. Så vad kan det innebära att leva i en familj som är präglad av så mycket ishockey?

Jo, vi talar vi mycket om kost, fysisk träning, mental träning, mindset, attityd och ledarskap. Jag vet verkligen vad det innebär att leva i en sport-familj. Jag älskar min stora familj och jag är intresserad av god hälsosam mat, personlig utveckling, träna, läsa böcker, resa, dansa, sjunga, vår natur, träffa människor, alla typer av sporter och musik. Jag kan spela klarinett och gitarr men jag skulle behöva öva oftare.

Utbildningar

Jag är utbildad undersköterska men valde efter kort tid att utbilda till systemutvecklare som gav bättre lön och bättre arbetstider.

Jag arbetade inom IT-branschen i över tjugo år men kände på slutet att jag skulle vilja starta något eget men kom inte på någon riktigt bra affärsidé. Plötsligt blev jag inbjuden till att lyssna på en affärs-
presentation där jag kunde satsa på att bli entreprenör inom just hälsa och livsstil som ligger mig varmt om hjärtat.

Efter att ha granskat min samarbetspartner noga valde jag att börja min entreprenörsresa där jag får entreprenörsutbildning under resans gång. Jag har sedan dess också utbildat mig till livsstils-rådgivare, kostrådgivare och hälsoinspiratör som går väl i linje med mitt startade företag inom hälsa, anti-aging och life science.

Familjen

Jag har tre barn, två söner och en dotter. Jag har också två barnbarn, L född 2009 och J född 2013. Min man har sju barnbarn fördelade på hans två barn som är äldre än våra.

Mål och Drömmar

Målet och drivkraften för mig är att ha mer tids-frihet, utvecklas personligen och ha möjlighet att hjälpa andra människor att uppnå sina mål och drömmar. Jag älskar att inspirera människor till att ta nya beslut och påbörja nya inriktningar och vanor men framför allt så tycker jag om att få människor att le.

Det är därför jag är här. Jag är här för att inspirera människor att leva hälsosammare och också lära dem hur de kan designa sin egen personliga livsstil. För att göra detta måste man arbeta på sitt “mindset”. Att hjälpa människor nå sina mål ger en sådan glädje.

Jag hoppas att jag kan inspirera dig att göra några förändringar för att förbättra ditt liv. Det kan vara att skapa bättre vanor, äta bättre mat, börja träna eller träna smartare.

För din hälsa och livsstil!

Barbro Brithen

BabsPorträtt svartvitt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *