Säkra kosttillskott – 6 S-processen känns trygg

SCIENCE kosttillskott

Du får ofta vad du betalar för, i synnerhet i kosttillskotts-branschen. Jag rekommenderar dig att göra din egen efterforskning.

Den främsta anledningen till att jag använder Company NSE:s produkter är att inget annat företag i branschen spenderar lika mycket pengar på forskning och utveckling för att kunna ta fram de bästa produkterna med att endast använda ingredienser av högsta kvalitet som garanterar att du får samma innehåll i varje flaska eller tablett och som är rena från gifter och föroreningar.

Deras 6S kvalitetsprocess saknar motstycke i branschen eftersom de andra bolagen har helt enkelt inte råd att göra det och många gånger hellre använder billigare ingredienser för att hålla högre vinstmarginaler. Du har bara en kropp, om du behöver kosttillskott för att få alla de mikronäringsämnen som krävs för optimal funktion, bör du vara medveten om vad du stoppar in i din kropp. Kosttillskott är inte det man ska snåla in på om man behöver äta kosttillskott.

(OBS!!! Jag använder företagsnamnet Company NSE då det riktiga namnet är varumärkesskyddat för hemsidor som inte är deras egna. Ladda ner rapport som beskriver vilket företag det är och forskningen som bedrivs inom framför allt epigenetik.)

——– 6S KVALITETSPROCESSEN ——–

SELECTION (Urval)

6S-1 kosttillskottFör att hitta botaniska produkter med de effektivaste hälsofrämjande egenskaperna arbetar företaget med experter från USA och Asien. Dessa team utför grundlig forskning, och samlar in, granskar och sammanfattar historisk användning och aktuell information om en växts egenskaper och hälsofördelar. Företaget forskar också själva med att identifiera nytt inom botaniken och samarbetar med välrenommerade experter runt om i världen. Endast de botaniska produkter som klarar Company NSE:s omfattande tester gällande autenticitet, användbarhet och säkerhet beaktas.

SOURCING (Införskaffande)

6S-2 kosttillskottNär Company NSE beslutar att gå vidare med en viss botanisk produkt, undersöker man potentiella källor av denna produkt och utför grundliga analyser av prover från varje källa. Källorna kan vara inhemska eller internationella och kan omfatta kultiveringsområden i Kina och Chile. Företaget väljer en leverantör efter kvaliteten och koncentrationsnivåerna av den eller de aktiva ingredienser som finns i prover från denna källa.

STRUCTURE (Struktur)

6S-3 kosttillskottMed användning av toppmoderna analytiska tekniker och i samarbete med respekterade universitet och laboratorier i båda Kina och USA, genomför Company NSE strukturella analyser av de naturliga föreningar som finns i den valda växten. Dessa analyser isolerar och renodlar specifika kemiska strukturer i standardiserade extrakt, ett kritiskt steg för att säkerställa en trygg och effektiv botanisk produkt.

STANDARDIZATION (Standardisering)

6S-4 kosttillskottStora variationer i aktiva ingredienser är karakteristiskt för alla botaniska produkter. Man optimerar en produkts aktiva ingredienser genom strikta egna standardiseringsprocesser (till minst en relevant markörmolekyl). Varje kapsel av en produkt innehåller samma mängd av varje aktiv ingrediens.SAFETY (Säkerhet)

6S-5 kosttillskottCompany NSE visar vägen när det gäller att etablera strikta standarder för att säkerställa våra produkters säkerhet. Forskare undersöker och dokumenterar en produkts historik vad gäller användning och säkerhet. Mängden av den aktiva ingrediens som används grundas på doser som har visat sig vara effektiva under kliniska studier, och som backas upp av publicerade data hos Company NSE. Varje produktetikett innehåller användarinstruktioner och lämplig varningsinformation.

SUBSTANTIATION (Substantiering)

6S-6Company NSE gör endast påståenden om produkter som har substantierats genom dokumenterade prekliniska och kliniska studer. Befintliga kliniska data granskas och om behov finns sponsrar företaget studier av sina produkter. Data från vissa av dessa studier skickas sedan till större internationella tidsskrifter för granskning. Denna efterlevnad av vetenskapliga standarder för substantiering bidrar till att göra Company NSE ledande inom naturliga hälsovårdsprodukter.

Denna 6S® kvalitetsprocess har gjort det möjligt Pharmanex att bli branschledande inom kvalitet och effektivitet.

Gör din egen efterforskning när du köper kosttillskott så du vet vad du betalar för!

Foto från http://www.freedigitalphotos.net

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>