Jobba där du är – som egen

Havet med text

Har du funderat på att skapa något eget men vet inte var du ska börja? Är du i behov av att kunna skapa dig en extra-inkomst? Du kanske inte ens har en affärsidé utan bara känner att du skulle vilja bygga upp något eget.

Denna sida handlar om ett ”fordon” du kan sätta dig i för att nå de mål och drömmar du har. ”GPS”:en är redan på plats. Samtidigt som du bygger upp en framtid genom att arbeta med en social business modell har du möjlighet att göra skillnad under tiden. En av de klart största trenderna just nu ligger inom lifescience, hälsa och anti-aging. Man ska också vara öppen för nya idéer, positiv, ärlig, coachable och beredd att agera.

Här jobbar vi hela tiden med win-win som Steven Covey så bra beskriver i boken ”7 habits of highly effective people”.

Tänk att kunna arbeta med människor och samtidigt veta att de produkter jag själv använder och de produkter jag rekommenderar till andra genererar en intäkt till en välgörenhets fond och till ett humanitärt entreprenörskap som ger oss möjlighet att ge mat till svältande barn varje dag, bygga skolor, rädda regnskogar, rädda barriärrev, hjälpa till att genomföra hjärtoperationer på fattiga barn och mycket mer.

Vi jobbar enligt principen ”learn by doing”. Man börjar jobba direkt men går fortlöpande på utbildning. Jobbet gör man tillsammans med sina sponsorer/mentorer som har rutin och kunskap om hur man arbetar.

Pengar, tid och energi, det är tre ord som bl.a. Charlie Söderberg jobbar med i sin verksamhet Balansekonomi.

Du har säkert hört denna fråga förut: ”Är du villig att de kommande fem åren göra det som 95% aldrig kommer att göra för att om 5 år ha det 95% aldrig kommer att ha?” Denna fråga har jag lånat av rikedomscoachen Charlie Söderberg och jag tycker den är klockren.

För det första gäller det ju att identifiera varför du skulle kunna tänka dig att lägga tid på att, vid sidan om din ordinarie försörjning, bygga upp en extra inkomst eller på sikt bygga upp en större business.

Att bygga upp en extra inkomst för att du, enligt dina värderingar, ska kunna få ett rikare liv kan vara ett alternativ. Att bara ställa sig frågan om man vill ha det likadant om fem år som man har det i dagsläget, får en att tänka till.

Du kan ta reda på vad denna affärsmöjlighet skulle kunna betyda för dig genom att fylla i ditt namn och din email-adress i nedan kontaktformulär så sänder jag dig information.SHOW ME!!

We respect your email privacy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>