En spanjorskas VARFÖR

Varför spanienDetta inlägg handlar om en kvinnas VARFÖR. Hon som heter Claudia, och jobbar med samma
finansiella partner till företag, NSE, som jag gör. Hon bor i ett annat land, Spanien. Jag citerar
här hennes succé-historia som jag fann på NSE’s hemsida.

”Min lilla dotters födelse och den värsta ekonomiska krisen i Spaniens historia fick mig
att stanna upp och tänka efter. Hade jag verkligen tillräckligt med tid över för min familj?
Var jag redo att lägga min ekonomiska framtid i händerna på en ständigt fluktuerande finans-
marknad? Svaren blev ”nej” respektive ”det verkar så”.

Som utbildad inom försäljning och marknadsföring samt en sann rebell, kände jag till den
traditionella affärsmodellen (studera – ta examen – arbeta – bli befordrad – arbeta på samma
företag till pensionen) och jag ville inte leva så. Det fungerade en tid men jag kände mig
uttråkad. Jag var tvungen att finna en ny lösning.

Den kom av en tillfällighet. Jag introducerades till produkterna, köpte dem utan att tveka men jag var nyfiken. Det här märket kände jag inte till så det var dags att undersöka saken
närmare. Jag lade fyra månader på att undersöka allt vad gällde företaget: produkterna, marknaden, konkurrenterna, branschen… ja, allt! Alltsammans verkade perfekt och jag blev så fascinerad av produkternas resultat att jag beslöt mig för att satsa på det här äventyret. Jag började på de stunder jag hade över mellan ordinarie jobb och skötseln av min lilla flicka (en baby vid den här tiden). Och se på mig nu!

Arkitekter, journalister, säljare, hälsoexperter, ingenjörer, apotekare, näringsspecialister, hemmafruar och deras män, advokater, tjänstemän… alla har de ett gemensamt: de är entreprenörer med visioner och de utgör mitt team. De är också sanna rebeller, liksom jag, som inte nöjer sig med det traditionella systemet. De har beslutat sig för att ta kontroll över sin ekonomi och sin tid. Tack vare dem kan jag idag dela med mig av min historia!

Teamet är det viktigaste samt att alltid komma ihåg varför du tagit dig an det här projektet. Man måste veta varför man gör det man gör. Jag har en partner som stöttar mig och tar hand om vår dotter när jag är borta. Jag avstår från tid med henne nu för att kunna vara mer med henne i framtiden.”

Detta är så klockrent. Hon har konstaterat VARFÖR hon ville jobba med denna business och det är det viktigaste att komma fram till för har du inte ditt VARFÖR på plats så har du svårt med motivationen att göra jobbet.

– hon ville ha mer tid med familjen
– hon ville ta sin ekonomiska framtid i egna händer
– hon ville inte leva enligt modellen (studera – ta examen – arbeta – bli befordrad – arbeta på
samma företag till pensionen)

Hon letade efter en lösning och fann den genom att bli introducerad via produkterna och hon är inte ensam om att komma in ”den vägen”. Jag själv såg businessen med en gång men det var de unika produkterna som gjorde att jag kunde skönja vilken spännande business detta är.

Att man kan bygga upp denna typ av business på deltid är ju helt fenomenalt. Denna ”deltid” kan ju vara 5-7 timmar eller 30-35 timmar i veckan beroende på vilken målsättning man sätter upp för sig själv och har möjlighet till. Jag väljer själv när jag tar på mig min ”entreprenörs-hatt”.

Entreprenör Hatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>