90 av 90 dagar avklarade

TR90våg
Nu har det gått 90 dagar sedan jag påbörjade min test av världens första genbaserade viktkontroll-program.

Minskning/Ökning i cm efter 90 dagar.
Överarm hö +1,5
Överarm vä +1,0
Lår hö -1,5
Lår vä -1,0
Vad hö -1,0
Vad vä -1,0
Midja -1,5
Stuss +-0
Strax under midjan -3,0
Bröst +1,0
Total Viktminskning: -1 kg

Jag har definitivt inte förlorat någon muskelmassa vilket är mycket vanligt när man går på en ”sopp-diet” eller annan typ av tillfällig diet för viktnedgång.

En sak jag hoppas har hänt är att mitt vicerala fett har minskat som är nog så viktigt för hälsan. Min
siluett har definitivt ändrats och jag känner mig full av energi.

Jag tror att detta viktkontroll-program lägger en bra grund till att genomföra livsstilsförändringar och och kan få människor att börja tänka på och reflektera mer över vilka val de gör när de ska stoppa något i sig överlag. Att tänka mer på kvalité istället för kvantitet och framför allt att inte äta för lite, vilket kan vara en käpp i hjulet när man vill få kontroll på sin vikt. Att inte behöva gå hungrig är oerhört väsentligt för att inse att man kan behålla de nya matvanorna för resten av livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>